Programma organiseren

De kracht van SPUI25 ligt in het programmeren van bijeenkomsten voor een breed publiek op het kruispunt van wetenschap, cultuur en maatschappij. Met onze creatieve denkkracht en grote ervaring in (interdisciplinair) programmeren, weten we tot tien keer per week een volle zaal te trekken met programma’s die online door nog veel meer mensen worden bekeken.

Onze programma’s zijn inhoudelijk diepgravend en hebben tot doel te verbinden, verrassen en verrijken. ‘Door een specifieke programma-opzet en de selectie van sprekers scheppen we ruimte voor diepgang. Waar mogelijk combineren we het academische met het culturele of andersom, en we streven naar een mooie balans van sprekers op basis van deskundigheid en diversiteit. Omdat we inzetten op dynamiek, zowel op het podium als in het contact met de zaal, hechten we aan een goede moderator.

De presentatie van een boek of rapport, een levendig debat, het agenderen van een urgent thema of de exploratie van een intrigerend maatschappelijk fenomeen? Als het past binnen onze missie en programmering, maken we er graag een kwalitatief hoogstaand programma van. De basiskosten voor een bijeenkomst in onze zaal met publiek bedraagt voor externe partijen 925,- euro. Voor online programma’s rekenen wij een gereduceerd tarief.

Voor een verkenning van de mogelijkheden, neem contact op met spui25@uva.nl

Aanvraagformulier

20200131_zaal-spui25

© Sander Nieuwenhuys

 

20200131_zaal-spui25

© Sander Nieuwenhuys